Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranice odvjetnika

Uvjeti korištenja web stranice odvjetnika

Svako korištenje ove web stranice odvjetnika podložno je dolje navedenim uvjetima i odredbama. Ovi uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje web stranice.

Korištenjem Internet stranice Odvjetničkog ureda Tomislava Strniščak (dalje u tekstu: Odvjetnik) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima.

Korištenjem sadržaja web stranice Odvjetnika korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem ove web stranice, te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Uvjeti korištenja i odricanje od odgovornosti

Odvjetnik se u potpunosti odriče svake odgovornosti  koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Odvjetnik zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice Odvjetnika bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Odvjetnik nastoji održati sve funkcionalnosti web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.

Odvjetnik ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Uvjeti korištenja sadržaja

Uvjeti korištenja sadržaja

Korištenjem sadržaja web stranice Odvjetnika smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Odvjetnik  se ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja.

Informacije na internet stranici www.odvjetnik-strniscak.hr informativnog su sadržaja i Odvjetnik  zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na portalu bez prethodne najave.

Odvjetnik ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja.

Također, odvjetnik  nije odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.

Zaštita autorskim pravom

Odvjetnik polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Odvjetnika.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez dopuštenja Odvjetnika.

Cjelokupni sadržaj objavljen na web stranici Odvjetnika zaštićen je autorskim pravima.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice Odvjetnika, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je zakonskoj sankciji.

Zaštita autorskim pravom

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama Odvjetnika ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Odvjetnika ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Odvjetniku ili bilo kojoj trećoj strani.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih prava.

Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Odvjetnika na druge stranice.

Veze do drugih web stranica

Odvjetnik nije odgovoran za zakonitost sadržaja i upravljanja web stranica na koje se spajate s web stranice Odvjetnika.

Nastojimo korištenje naše web stranice kao i Interneta uopće, učiniti sigurnim.

Stoga ćemo Vam biti zahvalni obavijestite li nas o bilo kakvom nezakonitom ili nemoralnom sadržaju na web stranicama vezanih na našu stranicu.

Odvjetnik - kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako bi dogovorili termin sastanka s odvjetnikom radi savjetovanja o Vašoj konkretnoj pravnoj situaciji, molimo da popunite kontakt formu te da uz Vaše kontakt podatke navedete i poželjni termin sastanka odnosno pravnog savjetovanja kod odvjetnika.

Javite nam se